Pollo parmegiano

AutorAndreidcn
DificultateIntermediar

Piept pui cu sos de rosii si legume la cuptor.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total1 oră

Ingrediente:

 100 gr Piept pui
 100 ml Suc rosii
 150 gr Legume
 50 gr Mozzarella

Mod de preparare:

1

Se prajeste pieptul de pui in tigaie sau pe grill. Reteta iese mai buna daca folositi snitel de pui.

2

Se preincalzeste cuptorul la 180 grade. Adaugam intr-o tava pieptul de pui, acoperim cu suc de rosii iar peste fiecare bucata de pui punem mozzarella.

3

La cuptor putem adauga legume amestecate cu putin ulei de masline si condimente. Puteti folosi ardei, ceapa, telina, morcovi, cartofi sau ce legume va mai plac.

Ingrediente

 100 gr Piept pui
 100 ml Suc rosii
 150 gr Legume
 50 gr Mozzarella

Indicații

1

Se prajeste pieptul de pui in tigaie sau pe grill. Reteta iese mai buna daca folositi snitel de pui.

2

Se preincalzeste cuptorul la 180 grade. Adaugam intr-o tava pieptul de pui, acoperim cu suc de rosii iar peste fiecare bucata de pui punem mozzarella.

3

La cuptor putem adauga legume amestecate cu putin ulei de masline si condimente. Puteti folosi ardei, ceapa, telina, morcovi, cartofi sau ce legume va mai plac.

Note

Pollo parmegiano