Am pregătit o nouă ruladă de porc, de data aceasta, am umplut-o cu muștar și brânză Camembert și i-am făcut o crustă de mirodenii și brânză Mozzarella. Am servit cu salată de castraveți cu mărar și a fost gustos și sățios.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Desfaci carnea de porc cu un cuțit, ca să mărești suprafața de lucru și să o poți umple.
Pe partea pe care va veni crusta, ungi carnea cu 2 linguri de ulei (aprox 20 ml) și mirodenii.
Apoi o întorci pe partea de umplut. O ungi cu muștar, așezi peste muștar brânza Camembert tăiată felii.
Rulezi cu grijă carnea. O acoperi cu brânza Mozzarella dată pe răzătoarea mare.
Așezi rulada într-o tavă pentru friptură în care ai pus aprox 130 ml ulei, adaugi berea și apa.
Dai tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, aprox o oră sau până se rumenește frumos crusta de mozzarella.
Servești cu salată de castraveți cu ceapă și mărar proaspăt.
Poftă Bună!
Ingrediente
Indicații
Desfaci carnea de porc cu un cuțit, ca să mărești suprafața de lucru și să o poți umple.
Pe partea pe care va veni crusta, ungi carnea cu 2 linguri de ulei (aprox 20 ml) și mirodenii.
Apoi o întorci pe partea de umplut. O ungi cu muștar, așezi peste muștar brânza Camembert tăiată felii.
Rulezi cu grijă carnea. O acoperi cu brânza Mozzarella dată pe răzătoarea mare.
Așezi rulada într-o tavă pentru friptură în care ai pus aprox 130 ml ulei, adaugi berea și apa.
Dai tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, aprox o oră sau până se rumenește frumos crusta de mozzarella.
Servești cu salată de castraveți cu ceapă și mărar proaspăt.
Poftă Bună!