fbpx

Porc în crustă de mozzarella, umplut cu muștar și camembert

AutorAncutsa Cuisine
DificultateAvansat

Am pregătit o nouă ruladă de porc, de data aceasta, am umplut-o cu muștar și brânză Camembert și i-am făcut o crustă de mirodenii și brânză Mozzarella. Am servit cu salată de castraveți cu mărar și a fost gustos și sățios.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire1 orăTimp Total1 oră 10 mins

Ingrediente:

 500 g pulpă de porc
 3 linguriță(e) muștar cu boabe
 2 linguriță(e) mix mirodenii (cimbru, oregano, busuioc, rozmarin, coriandru, boia dulce)
 60 g brânză Camembert
 120 g brânză Mozzarella
 150 ml ulei
 200 ml bere
 300 ml apă
 Mărar proaspăt după gust

Mod de preparare:

1

Desfaci carnea de porc cu un cuțit, ca să mărești suprafața de lucru și să o poți umple.

2

Pe partea pe care va veni crusta, ungi carnea cu 2 linguri de ulei (aprox 20 ml) și mirodenii.

3

Apoi o întorci pe partea de umplut. O ungi cu muștar, așezi peste muștar brânza Camembert tăiată felii.

4

Rulezi cu grijă carnea. O acoperi cu brânza Mozzarella dată pe răzătoarea mare.

5

Așezi rulada într-o tavă pentru friptură în care ai pus aprox 130 ml ulei, adaugi berea și apa.

6

Dai tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, aprox o oră sau până se rumenește frumos crusta de mozzarella.

7

Servești cu salată de castraveți cu ceapă și mărar proaspăt.
Poftă Bună!

Ingrediente

 500 g pulpă de porc
 3 linguriță(e) muștar cu boabe
 2 linguriță(e) mix mirodenii (cimbru, oregano, busuioc, rozmarin, coriandru, boia dulce)
 60 g brânză Camembert
 120 g brânză Mozzarella
 150 ml ulei
 200 ml bere
 300 ml apă
 Mărar proaspăt după gust

Direcții

1

Desfaci carnea de porc cu un cuțit, ca să mărești suprafața de lucru și să o poți umple.

2

Pe partea pe care va veni crusta, ungi carnea cu 2 linguri de ulei (aprox 20 ml) și mirodenii.

3

Apoi o întorci pe partea de umplut. O ungi cu muștar, așezi peste muștar brânza Camembert tăiată felii.

4

Rulezi cu grijă carnea. O acoperi cu brânza Mozzarella dată pe răzătoarea mare.

5

Așezi rulada într-o tavă pentru friptură în care ai pus aprox 130 ml ulei, adaugi berea și apa.

6

Dai tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, aprox o oră sau până se rumenește frumos crusta de mozzarella.

7

Servești cu salată de castraveți cu ceapă și mărar proaspăt.
Poftă Bună!

Porc în crustă de mozzarella, umplut cu muștar și camembert