fbpx

Prajitura Arlechin

AvatarAutorVitalis Ildiko
DificultateÎncepător

Ori de cate ori ai pofta de un dulce gustos de casa, incearca prajitura Arlechin. Reteta imbina cu succes dulcele cu acrisorul, intr-un desert numai bun de mancat la o cafea sau un ceai.

ShareSalvează
Produce8 PorțiiTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 1 baton unt
 100 g zahar
 200 g faina
 3 oua
 gem
 nuca macinata

Mod de preparare:

1

Freaca untul cu 70 g zahar, adauga faina si 3 galbenusuri.

2

Pune aluatul in tava unsa si tapetata cu faina, si da-l la cuptor pana ce se rumeneste putin deasupra.

3

Pune un strat de gem peste blat, urmat de albusurile batute spuma cu zaharul (100 g).

4

Presara nuca macinata deasupra si mai da prajitura putin la cuptor.

Ingrediente

 1 baton unt
 100 g zahar
 200 g faina
 3 oua
 gem
 nuca macinata

Direcții

1

Freaca untul cu 70 g zahar, adauga faina si 3 galbenusuri.

2

Pune aluatul in tava unsa si tapetata cu faina, si da-l la cuptor pana ce se rumeneste putin deasupra.

3

Pune un strat de gem peste blat, urmat de albusurile batute spuma cu zaharul (100 g).

4

Presara nuca macinata deasupra si mai da prajitura putin la cuptor.

Prajitura Arlechin