O idee de folosire a cozonacului sau checurilor ramase.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cozonacul se rupe bucăți mici. Separat se amesteca laptele condensat cu untul și praful de sare (cu un tel sau cu mixerul).
Se adaugă cacaoa și romul peste amestecul de lapte condensat.
Compoziția astfel formata se adaugă peste cozonacul sfărâmat. Se amesteca bine și se lasă la frigider jumătate de ora.
După acest timp, se formează biluțe care se dau prin cacao/fulgi de cocos/nuca măcinată. Din aceasta compoziție eu am obținut 10 biluțe.
Ingrediente
Indicații
Cozonacul se rupe bucăți mici. Separat se amesteca laptele condensat cu untul și praful de sare (cu un tel sau cu mixerul).
Se adaugă cacaoa și romul peste amestecul de lapte condensat.
Compoziția astfel formata se adaugă peste cozonacul sfărâmat. Se amesteca bine și se lasă la frigider jumătate de ora.
După acest timp, se formează biluțe care se dau prin cacao/fulgi de cocos/nuca măcinată. Din aceasta compoziție eu am obținut 10 biluțe.