O prajitura rapida, foarte gustoasa si aromata! Afinele sunt bogate in antioxidanti si vitamina C, dar contin si vitaminele A si E, vitamina K, fier, calciu, mangan, zinc, fosfor, seleniu şi cupru. Este bine sa introducem aceste fructe in alimentatia noastra!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Batem ouale si zaharul pana se topeste zaharul.
Adaugam in continuare ulei si batem cu un tel ingredientele.
Amestecam faina praful de copt si sarea si le punem peste ingredientele lichide.
Amestecam bine compozitia si adaugam esenta de rom si afinele.
Dupa ce avem o compozitie omogena o transferam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presaram fulgii de migdale deasupra.
Punem tava la cuptorul preincalzit la 190-200 grade si o lasam la copt aproximativ 30 minute sau pana este gata (puteti face testul cu scobitoarea).
Ingrediente
Indicații
Batem ouale si zaharul pana se topeste zaharul.
Adaugam in continuare ulei si batem cu un tel ingredientele.
Amestecam faina praful de copt si sarea si le punem peste ingredientele lichide.
Amestecam bine compozitia si adaugam esenta de rom si afinele.
Dupa ce avem o compozitie omogena o transferam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presaram fulgii de migdale deasupra.
Punem tava la cuptorul preincalzit la 190-200 grade si o lasam la copt aproximativ 30 minute sau pana este gata (puteti face testul cu scobitoarea).