Un desert foarte rapid, usor de facut si extrem de delicios!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Feliile de ananas se aseaza intr-un vas termorezistent.
Se caramelizeaza zaharul impreuna cu siropul de ananas, pentru 2-3 minute, la foc mic, amestecand continuu, dupa care se toarna peste feliile de ananas. Se lasa asa, pana se pregateste blatul.
Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, dupa care se adauga galbenusurile si untul topit. Se incorporeaza faina, cacaoa si praful de copt si se amesteca usor pana se omogenizeaza.
Compozitia obtinuta se toarna peste feliile de ananas si se introduce la cuptor pentru 25 de minute, la 180 grade C.
Se scoate din cuptor, se lasa 5 minute la racit, dupa care se rastoarna pe un platou intins, pentru a ramane feliile de ananas deasupra. Se feliaza, se decoreaza cu rodie si se serveste cu multa pofta!
Ingrediente
Indicații
Feliile de ananas se aseaza intr-un vas termorezistent.
Se caramelizeaza zaharul impreuna cu siropul de ananas, pentru 2-3 minute, la foc mic, amestecand continuu, dupa care se toarna peste feliile de ananas. Se lasa asa, pana se pregateste blatul.
Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, dupa care se adauga galbenusurile si untul topit. Se incorporeaza faina, cacaoa si praful de copt si se amesteca usor pana se omogenizeaza.
Compozitia obtinuta se toarna peste feliile de ananas si se introduce la cuptor pentru 25 de minute, la 180 grade C.
Se scoate din cuptor, se lasa 5 minute la racit, dupa care se rastoarna pe un platou intins, pentru a ramane feliile de ananas deasupra. Se feliaza, se decoreaza cu rodie si se serveste cu multa pofta!