Prajitura cu ananas

Autorcookingathome.ro
DificultateÎncepător

Un desert foarte rapid, usor de facut si extrem de delicios!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 78 ananas
 6 compot ananas
 2 Zahar
Blat
 3 Oua
 3 Faina
 2 Zahar
 50 gr Unt topit
 1 tbsp Cacao
 1 tsp Praf de copt
 1 oz Zahar vanilat
Decor
 Rodie

Mod de preparare:

1

Feliile de ananas se aseaza intr-un vas termorezistent.

Se caramelizeaza zaharul impreuna cu siropul de ananas, pentru 2-3 minute, la foc mic, amestecand continuu, dupa care se toarna peste feliile de ananas. Se lasa asa, pana se pregateste blatul.

Blat
2

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, dupa care se adauga galbenusurile si untul topit. Se incorporeaza faina, cacaoa si praful de copt si se amesteca usor pana se omogenizeaza.

3

Compozitia obtinuta se toarna peste feliile de ananas si se introduce la cuptor pentru 25 de minute, la 180 grade C.

Se scoate din cuptor, se lasa 5 minute la racit, dupa care se rastoarna pe un platou intins, pentru a ramane feliile de ananas deasupra. Se feliaza, se decoreaza cu rodie si se serveste cu multa pofta!

Ingrediente

 78 ananas
 6 compot ananas
 2 Zahar
Blat
 3 Oua
 3 Faina
 2 Zahar
 50 gr Unt topit
 1 tbsp Cacao
 1 tsp Praf de copt
 1 oz Zahar vanilat
Decor
 Rodie

Indicații

1

Feliile de ananas se aseaza intr-un vas termorezistent.

Se caramelizeaza zaharul impreuna cu siropul de ananas, pentru 2-3 minute, la foc mic, amestecand continuu, dupa care se toarna peste feliile de ananas. Se lasa asa, pana se pregateste blatul.

Blat
2

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, dupa care se adauga galbenusurile si untul topit. Se incorporeaza faina, cacaoa si praful de copt si se amesteca usor pana se omogenizeaza.

3

Compozitia obtinuta se toarna peste feliile de ananas si se introduce la cuptor pentru 25 de minute, la 180 grade C.

Se scoate din cuptor, se lasa 5 minute la racit, dupa care se rastoarna pe un platou intins, pentru a ramane feliile de ananas deasupra. Se feliaza, se decoreaza cu rodie si se serveste cu multa pofta!

Note

Prajitura cu ananas