Ceva buuuuun tare.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180˚C si pregatiti o tava cu hartie de copt.
Topiti la bain-marie untul taiat cuburi impreuna cu cele 115 g de ciocolata, taiate cuburi.

Cand s-au omogenizat, mutati compozitia intr-un vas, adaugati zaharul(100 g) si mixati 1-2 minute.

Adaugati ouale si mai mixati 1 minut.

Adaugati faina, cacaoa, esenta de rom si praful de sare. Amestecati un pic si apoi bagati iar mixerul, pana se omogenizeaza bine.

Maruntiti restul de 40 g de ciocolata si incorporati-o in aluat.

Apoi asezati compozitia in tava si adaugati o parte din zmeura deasupra.

Intr-un alt vas, mixati branza cu galbenusul, zaharul(50 g) si esentele de vanilie. Amestecati un pic si apoi mixati 2-3 minute.

Adaugati compozitia in tava de copt si apoi restul de zmeura deasupra.

La cuptor pentru cca 30-35 min, modul jos si in ultimele 5 minute, modul sus-jos, fara ventilatie.

Ingrediente
Indicații
Preincalziti cuptorul la 180˚C si pregatiti o tava cu hartie de copt.
Topiti la bain-marie untul taiat cuburi impreuna cu cele 115 g de ciocolata, taiate cuburi.

Cand s-au omogenizat, mutati compozitia intr-un vas, adaugati zaharul(100 g) si mixati 1-2 minute.

Adaugati ouale si mai mixati 1 minut.

Adaugati faina, cacaoa, esenta de rom si praful de sare. Amestecati un pic si apoi bagati iar mixerul, pana se omogenizeaza bine.

Maruntiti restul de 40 g de ciocolata si incorporati-o in aluat.

Apoi asezati compozitia in tava si adaugati o parte din zmeura deasupra.

Intr-un alt vas, mixati branza cu galbenusul, zaharul(50 g) si esentele de vanilie. Amestecati un pic si apoi mixati 2-3 minute.

Adaugati compozitia in tava de copt si apoi restul de zmeura deasupra.

La cuptor pentru cca 30-35 min, modul jos si in ultimele 5 minute, modul sus-jos, fara ventilatie.


