Prajitura cu baza de brownie, crema de cheesecake si zmeura

AutorIzzie Meals
DificultateIntermediar

Ceva buuuuun tare.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire25 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 85 gr unt
 115 gr ciocolata neagra
 100 gr zahar
 70 gr faina
 2 oua medii-mari, la temperatura camerei
 1 tbsp cacao
 1 varf de lingurita sare
 1 fiola esenta rom
 40 gr ciocolata neagra
 200 gr crema de branza, la temperatura camerei
 1 galbenus ou, mediu-mare
 50 gr zahar
 2 fiole esenta vanilie
 125 gr zmerua (sau cata doriti)

Mod de preparare:

1

Preincalziti cuptorul la 180˚C si pregatiti o tava cu hartie de copt.

2

Topiti la bain-marie untul taiat cuburi impreuna cu cele 115 g de ciocolata, taiate cuburi.

3

Cand s-au omogenizat, mutati compozitia intr-un vas, adaugati zaharul(100 g) si mixati 1-2 minute.

4

Adaugati ouale si mai mixati 1 minut.

5

Adaugati faina, cacaoa, esenta de rom si praful de sare. Amestecati un pic si apoi bagati iar mixerul, pana se omogenizeaza bine.

6

Maruntiti restul de 40 g de ciocolata si incorporati-o in aluat.

7

Apoi asezati compozitia in tava si adaugati o parte din zmeura deasupra.

8

Intr-un alt vas, mixati branza cu galbenusul, zaharul(50 g) si esentele de vanilie. Amestecati un pic si apoi mixati 2-3 minute.

9

Adaugati compozitia in tava de copt si apoi restul de zmeura deasupra.

10

La cuptor pentru cca 30-35 min, modul jos si in ultimele 5 minute, modul sus-jos, fara ventilatie.

Ingrediente

 85 gr unt
 115 gr ciocolata neagra
 100 gr zahar
 70 gr faina
 2 oua medii-mari, la temperatura camerei
 1 tbsp cacao
 1 varf de lingurita sare
 1 fiola esenta rom
 40 gr ciocolata neagra
 200 gr crema de branza, la temperatura camerei
 1 galbenus ou, mediu-mare
 50 gr zahar
 2 fiole esenta vanilie
 125 gr zmerua (sau cata doriti)

Indicații

1

Preincalziti cuptorul la 180˚C si pregatiti o tava cu hartie de copt.

2

Topiti la bain-marie untul taiat cuburi impreuna cu cele 115 g de ciocolata, taiate cuburi.

3

Cand s-au omogenizat, mutati compozitia intr-un vas, adaugati zaharul(100 g) si mixati 1-2 minute.

4

Adaugati ouale si mai mixati 1 minut.

5

Adaugati faina, cacaoa, esenta de rom si praful de sare. Amestecati un pic si apoi bagati iar mixerul, pana se omogenizeaza bine.

6

Maruntiti restul de 40 g de ciocolata si incorporati-o in aluat.

7

Apoi asezati compozitia in tava si adaugati o parte din zmeura deasupra.

8

Intr-un alt vas, mixati branza cu galbenusul, zaharul(50 g) si esentele de vanilie. Amestecati un pic si apoi mixati 2-3 minute.

9

Adaugati compozitia in tava de copt si apoi restul de zmeura deasupra.

10

La cuptor pentru cca 30-35 min, modul jos si in ultimele 5 minute, modul sus-jos, fara ventilatie.

Prajitura cu baza de brownie, crema de cheesecake si zmeura