fbpx

Prajitura cu branza dulce

AutorNeagu Viorel
DificultateÎncepător

Preferata copiilor mei!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare1 orăTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total1 oră 20 mins

Ingrediente:

 2 Oua
 9 Zahar
 9 Ulei
 9 Lapte
 12 Faina
 1 oz Praf de copt
Crema
 500 g Branza dulce de vaci
 4 Ouă
 5 Gris
 5 Zahar
 2 fl oz Zahăr vanilat

Mod de preparare:

1

Incalzim cuptorul la 180 grade si pregatim tava pe care o tapetam cu hartie de copt.

2

Pentru blat batem ouale cu zaharul, adaugam uleiul si frecam bine compozitia pana se leaga.

3

Adaugam si faina amestecata cu praful de copt alternând cu laptele.

4

Aluatul trebuie sa curga dar sa fie mai gros decat cel de clatite.

5

Turnam jumatate din compozitie într-o tava tapetata cu hartie de copt si o punem 12 minute la cuptorul încins la 180°C.

6

Dupa cele 12 minute o scoatem de la cuptor si punem amestecul de branza dulce, oua, gris si zahar.

7

Peste crema punem cealaltă jumătate de aluat oprită si mai dam la cuptor pentru încă 40 de minute la 180°C , ultimele 15 minute micsorand temperatura la 120°C.

8

Cand o scoatem de la cuptor o presaram cu zahar pudră si o taiem doar cand este răcită complet!

Ingrediente

 2 Oua
 9 Zahar
 9 Ulei
 9 Lapte
 12 Faina
 1 oz Praf de copt
Crema
 500 g Branza dulce de vaci
 4 Ouă
 5 Gris
 5 Zahar
 2 fl oz Zahăr vanilat

Direcții

1

Incalzim cuptorul la 180 grade si pregatim tava pe care o tapetam cu hartie de copt.

2

Pentru blat batem ouale cu zaharul, adaugam uleiul si frecam bine compozitia pana se leaga.

3

Adaugam si faina amestecata cu praful de copt alternând cu laptele.

4

Aluatul trebuie sa curga dar sa fie mai gros decat cel de clatite.

5

Turnam jumatate din compozitie într-o tava tapetata cu hartie de copt si o punem 12 minute la cuptorul încins la 180°C.

6

Dupa cele 12 minute o scoatem de la cuptor si punem amestecul de branza dulce, oua, gris si zahar.

7

Peste crema punem cealaltă jumătate de aluat oprită si mai dam la cuptor pentru încă 40 de minute la 180°C , ultimele 15 minute micsorand temperatura la 120°C.

8

Cand o scoatem de la cuptor o presaram cu zahar pudră si o taiem doar cand este răcită complet!

Prajitura cu branza dulce