Vis de vara
Ingrediente:
Mod de preparare:
Puneti biscuitii in robotul de bucatarie si pulsati pana obtineti o pudra fina.
Adaugati untul topit si mixati bine apoi transferati amestecul intr-o tava tapetate cu hartie de copt. . Compoziția se presează foarte bine in tava.
Amestecati bine ingredientele intr-un bol apoi turnati umplutura peste crusta.
Imprastiati zmeura deasupra si dati deoparte.
Se topește untul se amesteca cu oul si zaharul pana obținem o compoziție omogena . Faina amestecată cu praful de copt se amesteca cu ajutorul unei furculițe , adăugăm si coaja de lămâie. Rezulta un aluat sfaramicioas. Se Adaugă peste compoziției din tava din loc in loc . Peste care punem fulgi de migdale.
Dati la cuptorul pre-incalzit la 180C pentru 30-35 minute pana toppingul devine auriu.
Ingrediente
Indicații
Puneti biscuitii in robotul de bucatarie si pulsati pana obtineti o pudra fina.
Adaugati untul topit si mixati bine apoi transferati amestecul intr-o tava tapetate cu hartie de copt. . Compoziția se presează foarte bine in tava.
Amestecati bine ingredientele intr-un bol apoi turnati umplutura peste crusta.
Imprastiati zmeura deasupra si dati deoparte.
Se topește untul se amesteca cu oul si zaharul pana obținem o compoziție omogena . Faina amestecată cu praful de copt se amesteca cu ajutorul unei furculițe , adăugăm si coaja de lămâie. Rezulta un aluat sfaramicioas. Se Adaugă peste compoziției din tava din loc in loc . Peste care punem fulgi de migdale.
Dati la cuptorul pre-incalzit la 180C pentru 30-35 minute pana toppingul devine auriu.