Simfonie de arome!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se întinde pachetul de unt in tava și turnam peste el jumătate din cantitatea de zahar pana ce acestea este acoperit complet și asezam caisele tăiate pe jumătate.
Gălbenușurile cu restul de zahăr și cele 10 linguri de apa fierbinte ce le adăugăm treptat, le mixam pana se deschide la culoare.
Albușurile se bat spuma cu putina sare.
Peste gălbenușuri adăugăm treptat faina cernută, 1 plic praf de copt și la final albușurile.
Turnam compoziția in tava pregătită înainte și o dam la cuptor pentru 40-45 minute la 160˚C.
După ce o scoatem din cuptor, o mai lăsam 5 minute in tava sa absoarbă tot siropul. Punem o alta tava deasupra, le ținem bine pe amândouă și cu o mișcare rapida le întoarcem. Lăsam prăjitura la răcit după care o putem tăia.
Ingrediente
Indicații
Se întinde pachetul de unt in tava și turnam peste el jumătate din cantitatea de zahar pana ce acestea este acoperit complet și asezam caisele tăiate pe jumătate.
Gălbenușurile cu restul de zahăr și cele 10 linguri de apa fierbinte ce le adăugăm treptat, le mixam pana se deschide la culoare.
Albușurile se bat spuma cu putina sare.
Peste gălbenușuri adăugăm treptat faina cernută, 1 plic praf de copt și la final albușurile.
Turnam compoziția in tava pregătită înainte și o dam la cuptor pentru 40-45 minute la 160˚C.
După ce o scoatem din cuptor, o mai lăsam 5 minute in tava sa absoarbă tot siropul. Punem o alta tava deasupra, le ținem bine pe amândouă și cu o mișcare rapida le întoarcem. Lăsam prăjitura la răcit după care o putem tăia.