fbpx

Prajitura cu carob

AutorEatWithME
DificultateIntermediar

Prajitura fara zahar, sanatoasa si poate satisface oricand pofta de dulce.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 2 oua
 1 banana (medie)
 40 ml lapte vegetal
 10 g praf de copt
 2 carob (pudra de roscove)
 120 g faina de ovaz
 20 g unt

Mod de preparare:

1

Pasam banana si le amestecam cu ouale, laptele, untul topit si praful de copt, cu un tel sau mixer.

2

Adaugam faina putin cate putin pentru a nu se forma cocoloase.

3

Dupa incorporarea fainii, adaugam cele 2 linguri de carob si amestecam.

4

Punem compozitia in forme de copt din ceramica si le bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius timp de 40 de minute.

Din cantitatile de mai sus ies 2 prajituri.

Daca dorim sa fie mai dulce putem adauga indulcitor.

Ingrediente

 2 oua
 1 banana (medie)
 40 ml lapte vegetal
 10 g praf de copt
 2 carob (pudra de roscove)
 120 g faina de ovaz
 20 g unt

Direcții

1

Pasam banana si le amestecam cu ouale, laptele, untul topit si praful de copt, cu un tel sau mixer.

2

Adaugam faina putin cate putin pentru a nu se forma cocoloase.

3

Dupa incorporarea fainii, adaugam cele 2 linguri de carob si amestecam.

4

Punem compozitia in forme de copt din ceramica si le bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius timp de 40 de minute.

Din cantitatile de mai sus ies 2 prajituri.

Daca dorim sa fie mai dulce putem adauga indulcitor.

Prajitura cu carob