Prajitura fara zahar, sanatoasa si poate satisface oricand pofta de dulce.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pasam banana si le amestecam cu ouale, laptele, untul topit si praful de copt, cu un tel sau mixer.
Adaugam faina putin cate putin pentru a nu se forma cocoloase.
Dupa incorporarea fainii, adaugam cele 2 linguri de carob si amestecam.
Punem compozitia in forme de copt din ceramica si le bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius timp de 40 de minute.
Din cantitatile de mai sus ies 2 prajituri.
Daca dorim sa fie mai dulce putem adauga indulcitor.
Ingrediente
Indicații
Pasam banana si le amestecam cu ouale, laptele, untul topit si praful de copt, cu un tel sau mixer.
Adaugam faina putin cate putin pentru a nu se forma cocoloase.
Dupa incorporarea fainii, adaugam cele 2 linguri de carob si amestecam.
Punem compozitia in forme de copt din ceramica si le bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius timp de 40 de minute.
Din cantitatile de mai sus ies 2 prajituri.
Daca dorim sa fie mai dulce putem adauga indulcitor.