Simplu de facut, putine ingrediente.
Puteti folosi ce fel de ciocolata doriti, cu cat are mai multa cacao, cu atat va fi un pic mai amaruie.
Cantitatile folosite sunt pentru o tava micuta, de 22x20.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Topiti untul si ciocolata la bain-marie.
Mutati compozitia intr-un vas si adaugati zaharul, ouale, esentele, sarea si bicarbonatul. Mixati bine, pana la omogenizare.
Mutati compozitia intr-o tava cu hartie de copt si bagati in cuptorul
preincalzit, la 180˚C, pentru cca 25 minute. Folositi modul sus-jos, fara ventilatie.
Verificati prajitura dupa 15-20 minute, este gata cand incepe sa crape un pic.
Eu am servit cu praf de cocos si zmeura deasupra.
Ingrediente
Indicații
Topiti untul si ciocolata la bain-marie.
Mutati compozitia intr-un vas si adaugati zaharul, ouale, esentele, sarea si bicarbonatul. Mixati bine, pana la omogenizare.
Mutati compozitia intr-o tava cu hartie de copt si bagati in cuptorul
preincalzit, la 180˚C, pentru cca 25 minute. Folositi modul sus-jos, fara ventilatie.
Verificati prajitura dupa 15-20 minute, este gata cand incepe sa crape un pic.
Eu am servit cu praf de cocos si zmeura deasupra.