Prajitura cu ciocolata, fara faina

AutorIzzie Meals
DificultateÎncepător

Simplu de facut, putine ingrediente.
Puteti folosi ce fel de ciocolata doriti, cu cat are mai multa cacao, cu atat va fi un pic mai amaruie.
Cantitatile folosite sunt pentru o tava micuta, de 22x20.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 100 gr ciocolata
 100 gr unt
 100 gr zmeura (sau alte fructe, de ex afine)
 75 gr zahar
 3 oua
 2 fiole esenta rom (optional)
 1 varf lingurita de bicarbonat
 1 praf de sare
 1 praf de cocos (sau zahar pudra)

Mod de preparare:

1

Topiti untul si ciocolata la bain-marie.

2

Mutati compozitia intr-un vas si adaugati zaharul, ouale, esentele, sarea si bicarbonatul. Mixati bine, pana la omogenizare.

3

Mutati compozitia intr-o tava cu hartie de copt si bagati in cuptorul
preincalzit, la 180˚C, pentru cca 25 minute. Folositi modul sus-jos, fara ventilatie.

4

Verificati prajitura dupa 15-20 minute, este gata cand incepe sa crape un pic.

5

Eu am servit cu praf de cocos si zmeura deasupra.

Ingrediente

 100 gr ciocolata
 100 gr unt
 100 gr zmeura (sau alte fructe, de ex afine)
 75 gr zahar
 3 oua
 2 fiole esenta rom (optional)
 1 varf lingurita de bicarbonat
 1 praf de sare
 1 praf de cocos (sau zahar pudra)

Indicații

1

Topiti untul si ciocolata la bain-marie.

2

Mutati compozitia intr-un vas si adaugati zaharul, ouale, esentele, sarea si bicarbonatul. Mixati bine, pana la omogenizare.

3

Mutati compozitia intr-o tava cu hartie de copt si bagati in cuptorul
preincalzit, la 180˚C, pentru cca 25 minute. Folositi modul sus-jos, fara ventilatie.

4

Verificati prajitura dupa 15-20 minute, este gata cand incepe sa crape un pic.

5

Eu am servit cu praf de cocos si zmeura deasupra.

Prajitura cu ciocolata, fara faina