Daca iubiti prajiturile insiropate, acest desert este perfect pentru voi! O prajitura usor de facut, cu ingrediente simple si foarte gustoasa. 🙂
Ingrediente:
Mod de preparare:
Apa si zaharul se pun pe foc, cand compozitia fierbe se adauga sucul de la o lamaie si se lasa pe foc 15 minute. Se lasa apoi la racit.
Intr-un vas, se bat bine ouale cu zaharul ( pana se topeste zaharul) si apoi se adauga iaurtul, uleiul, faina, praful de copt si grisul. Se amesteca bine.
Se unge tava de copt cu unt sau se pune hartie de copt. Se adauga compozitia si se niveleaza.
Se coace la 180˚C in cuptorul preincalzit, timp de 45-50 minute (trebuie sa fie aurie).
Se scoate prajitura, se taie cat e calda si se adauga repede siropul. Dupa plac, puteti pune tot siropul sau doar jumatate. Se acopera si se lasa la racit.
Ingrediente
Indicații
Apa si zaharul se pun pe foc, cand compozitia fierbe se adauga sucul de la o lamaie si se lasa pe foc 15 minute. Se lasa apoi la racit.
Intr-un vas, se bat bine ouale cu zaharul ( pana se topeste zaharul) si apoi se adauga iaurtul, uleiul, faina, praful de copt si grisul. Se amesteca bine.
Se unge tava de copt cu unt sau se pune hartie de copt. Se adauga compozitia si se niveleaza.
Se coace la 180˚C in cuptorul preincalzit, timp de 45-50 minute (trebuie sa fie aurie).
Se scoate prajitura, se taie cat e calda si se adauga repede siropul. Dupa plac, puteti pune tot siropul sau doar jumatate. Se acopera si se lasa la racit.