O prajitura delicioasa cu nuca si crema de unt.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se separa galbenusurile de albusuri iar acestea din urma se bat impreuna cu praful de sare. Cand se formeaza spuma se adauga treptat 300 g zahar, iar ulterior se adauga nuca si faina. Din rezultatul astfel obtinut se coc 4 foi pe dosul tavii 10 minute/foaie, la 180˚C.
Galbenusurile se freaca cu 300 g zahar pe bain-marie pana se topeste zaharul. Crema se lasa la racit iar apoi se amesteca cu 400 gr unt.
Peste fiecare foaie se adauga crema iar la final prajitura se poate decora cu putina nuca prajita.
Ingrediente
Indicații
Se separa galbenusurile de albusuri iar acestea din urma se bat impreuna cu praful de sare. Cand se formeaza spuma se adauga treptat 300 g zahar, iar ulterior se adauga nuca si faina. Din rezultatul astfel obtinut se coc 4 foi pe dosul tavii 10 minute/foaie, la 180˚C.
Galbenusurile se freaca cu 300 g zahar pe bain-marie pana se topeste zaharul. Crema se lasa la racit iar apoi se amesteca cu 400 gr unt.
Peste fiecare foaie se adauga crema iar la final prajitura se poate decora cu putina nuca prajita.