Prajitura pufoasă, rapidă și gustoasă
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se separă albusurile de gălbenușuri
Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare
Galbenusurile se amesteca cu 12 lingurite de zahar, 4 linguri de ulei până își dublează compoziția
Dupa ce albușurile au fost batute bine se adauga treptat cate o linguriță din compozitia galbenusurilor
Dupa ce am amestecat albusurile batute cu galbenusurile, sting cu lamaie un praf de copt și-l adaugam in compozitie
Adaugam esența de rom, esenta de vanilie si pliculetele de zahar vanilat
Dupa ce am amestecat toate, adaugam o cana de lapte
Treptat adaugam si cele 10 linguri de faina si amestecam pana avem o compozitie care curge
Punem foaie de coptin tava, punem visinele dezghetate apoi turnam compozitia
Dam la cumptorul încălzit la 180 de grade circa 30 de minute
Dupa ce este gata se lasa la racit, iar doar cand este rece se pune zaharul pudră
Ingrediente
Indicații
Se separă albusurile de gălbenușuri
Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare
Galbenusurile se amesteca cu 12 lingurite de zahar, 4 linguri de ulei până își dublează compoziția
Dupa ce albușurile au fost batute bine se adauga treptat cate o linguriță din compozitia galbenusurilor
Dupa ce am amestecat albusurile batute cu galbenusurile, sting cu lamaie un praf de copt și-l adaugam in compozitie
Adaugam esența de rom, esenta de vanilie si pliculetele de zahar vanilat
Dupa ce am amestecat toate, adaugam o cana de lapte
Treptat adaugam si cele 10 linguri de faina si amestecam pana avem o compozitie care curge
Punem foaie de coptin tava, punem visinele dezghetate apoi turnam compozitia
Dam la cumptorul încălzit la 180 de grade circa 30 de minute
Dupa ce este gata se lasa la racit, iar doar cand este rece se pune zaharul pudră