Ingrediente 1 tava mica (22x20, 5x8,0)
Ingrediente:
Mod de preparare:
Maruntiti ciocolata si taiati bucatele untul.
Adaugati-le intr-un vas si gatiti la bain-marie.
Intr-un vas, adaugati ouale, zaharul, sare, esentele si praful de copt. Mixati bine.
Adaugati ciocolata topita in compozitia din bol. Amestecati.
Adaugati apoi faina, treptat, amestecand pana la omogenizare.
Puneti compozitia intr-un vas de copt si asezati fructele.
Puneti vasul de copt in cuptorul preincalzit la 180˚C, pentru cca 25-30 min. Eu am lasat-o 25 min, cu modul jos pentru 20 min si modul sus-jos in ultimele 5 min.
Optional, puteti adauga praf de cocos deasupra.
Prajitura a iesit un fel de lava cake, interiorul fiind moale la inceput, dar s-a intarit dupa ce am lasat-o sa se raceasca si apoi tinut un pic la frigider.
Am servit-o cu putina inghetata langa.
Ingrediente
Indicații
Maruntiti ciocolata si taiati bucatele untul.
Adaugati-le intr-un vas si gatiti la bain-marie.
Intr-un vas, adaugati ouale, zaharul, sare, esentele si praful de copt. Mixati bine.
Adaugati ciocolata topita in compozitia din bol. Amestecati.
Adaugati apoi faina, treptat, amestecand pana la omogenizare.
Puneti compozitia intr-un vas de copt si asezati fructele.
Puneti vasul de copt in cuptorul preincalzit la 180˚C, pentru cca 25-30 min. Eu am lasat-o 25 min, cu modul jos pentru 20 min si modul sus-jos in ultimele 5 min.
Optional, puteti adauga praf de cocos deasupra.
Prajitura a iesit un fel de lava cake, interiorul fiind moale la inceput, dar s-a intarit dupa ce am lasat-o sa se raceasca si apoi tinut un pic la frigider.
Am servit-o cu putina inghetata langa.