Un deliciu plin de energie!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru inceput, separam albusurile de galbenusuri. Cu ajutorul unui mixer, batem albusurile spuma.
Într-un bol batem galbenusurile cu zahar. Adaugam vanilia, untul topit, faina, pudra de cacao si amestecam bine. Adaugam laptele, spuma de albusuri si amestecam bine pana cand obtinem un aluat moale si omogen.
Turnam aluatul pe o tava acoperita cu hartie de copt si coacem la temperatura de 180°C, pana se rumeneste frumos.
Ingrediente
Indicații
Pentru inceput, separam albusurile de galbenusuri. Cu ajutorul unui mixer, batem albusurile spuma.
Într-un bol batem galbenusurile cu zahar. Adaugam vanilia, untul topit, faina, pudra de cacao si amestecam bine. Adaugam laptele, spuma de albusuri si amestecam bine pana cand obtinem un aluat moale si omogen.
Turnam aluatul pe o tava acoperita cu hartie de copt si coacem la temperatura de 180°C, pana se rumeneste frumos.