Prajitura deux piece

AutorCimbrisor
DificultateIntermediar

Este o combinatie de brownie si cheesecake.
Usor de realizat si cu un aspect placut, e perfecta pentru zile aniversare, sarbatori sau o masa organizata.
Are un nivel scazut de carbohidrati.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total1 oră 5 minute

Ingrediente:

Blat
 30 gr Faina alba
 1 Ou
 1 Albus
 50 gr Unt 82%
 1 tbsp Cacao neagra
 ½ tsp Esenta vanilie
 1 oz Praf de copt
 2 gr Sare
 50 gr Xylitol
 2 Crema de ciocolata/ Nutella
 1 tsp Bautura vegetala/ lapte
Crema
 250 gr Mascarpone
 2 Faina alba
 1 Ou
 1 Galbenus
 1 tsp Esenta vanilie
 3 Xylitol
 25 ml Bautura vegetala / lapte

Mod de preparare:

1

Tapeteaza un vas cu hartie de copt

2

Incinge cuptorul la 175 grade C , pe programul de ventilatie

3

Se amesteca cu o lingura toate ingredientele uscate

4

Se topeste untul

5

Se bate un ou

6

Se amesteca oul batut si untul topit cu ingredientele uscate

7

Se topeste crema de ciocolata la foc mic

8

Se amesteca crema de ciocolata cu esenta de vanilie si laptele

9

Se adauga mixul cu crema de ciocolata peste restul de ingrediente si se amesteca cu o lingura

10

Se bate albusul de ou “bezea” si se amesteca cu restul ingredientelor

11

Se aseaza compozitia in tava tapetata

Crema
12

Se mixeaza toate ingredientele

13

Se aseaza in tava peate compozitia de blat

14

Pentru a crea efectul de marmorat se poate amesteca cu o lingura crema si blatul

15

Se lasa 45min la cuptorul incins in prealabil

Ingrediente

Blat
 30 gr Faina alba
 1 Ou
 1 Albus
 50 gr Unt 82%
 1 tbsp Cacao neagra
 ½ tsp Esenta vanilie
 1 oz Praf de copt
 2 gr Sare
 50 gr Xylitol
 2 Crema de ciocolata/ Nutella
 1 tsp Bautura vegetala/ lapte
Crema
 250 gr Mascarpone
 2 Faina alba
 1 Ou
 1 Galbenus
 1 tsp Esenta vanilie
 3 Xylitol
 25 ml Bautura vegetala / lapte

Indicații

1

Tapeteaza un vas cu hartie de copt

2

Incinge cuptorul la 175 grade C , pe programul de ventilatie

3

Se amesteca cu o lingura toate ingredientele uscate

4

Se topeste untul

5

Se bate un ou

6

Se amesteca oul batut si untul topit cu ingredientele uscate

7

Se topeste crema de ciocolata la foc mic

8

Se amesteca crema de ciocolata cu esenta de vanilie si laptele

9

Se adauga mixul cu crema de ciocolata peste restul de ingrediente si se amesteca cu o lingura

10

Se bate albusul de ou “bezea” si se amesteca cu restul ingredientelor

11

Se aseaza compozitia in tava tapetata

Crema
12

Se mixeaza toate ingredientele

13

Se aseaza in tava peate compozitia de blat

14

Pentru a crea efectul de marmorat se poate amesteca cu o lingura crema si blatul

15

Se lasa 45min la cuptorul incins in prealabil

Note

Prajitura deux piece