Este o combinatie de brownie si cheesecake.
Usor de realizat si cu un aspect placut, e perfecta pentru zile aniversare, sarbatori sau o masa organizata.
Are un nivel scazut de carbohidrati.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tapeteaza un vas cu hartie de copt
Incinge cuptorul la 175 grade C , pe programul de ventilatie
Se amesteca cu o lingura toate ingredientele uscate
Se topeste untul
Se bate un ou
Se amesteca oul batut si untul topit cu ingredientele uscate
Se topeste crema de ciocolata la foc mic
Se amesteca crema de ciocolata cu esenta de vanilie si laptele
Se adauga mixul cu crema de ciocolata peste restul de ingrediente si se amesteca cu o lingura
Se bate albusul de ou “bezea” si se amesteca cu restul ingredientelor
Se aseaza compozitia in tava tapetata
Se mixeaza toate ingredientele
Se aseaza in tava peate compozitia de blat
Pentru a crea efectul de marmorat se poate amesteca cu o lingura crema si blatul
Se lasa 45min la cuptorul incins in prealabil
Ingrediente
Indicații
Tapeteaza un vas cu hartie de copt
Incinge cuptorul la 175 grade C , pe programul de ventilatie
Se amesteca cu o lingura toate ingredientele uscate
Se topeste untul
Se bate un ou
Se amesteca oul batut si untul topit cu ingredientele uscate
Se topeste crema de ciocolata la foc mic
Se amesteca crema de ciocolata cu esenta de vanilie si laptele
Se adauga mixul cu crema de ciocolata peste restul de ingrediente si se amesteca cu o lingura
Se bate albusul de ou “bezea” si se amesteca cu restul ingredientelor
Se aseaza compozitia in tava tapetata
Se mixeaza toate ingredientele
Se aseaza in tava peate compozitia de blat
Pentru a crea efectul de marmorat se poate amesteca cu o lingura crema si blatul
Se lasa 45min la cuptorul incins in prealabil