O pufoșenie cu gust de lămâie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Albușurile și zahărul se bat spumă.
Amestecăm făina cu praful de copt și adăugăm peste albușurile bătute spumă.
Incorporăm făina cu o spatulă.
Adăugăm coaja de lămâie.
Turnăm aluatul într-o tavă cu diametrul de 20 cm unsă în prealabil cu unt.
Coacem prăjitura în cuptorul preâncălzit în prealabil la 180°C timp de 30 de minute.
Lăsăm prăjitura la răcit pe un grătar apoi o putem pudra cu zahăr.
Ingrediente
Indicații
Albușurile și zahărul se bat spumă.
Amestecăm făina cu praful de copt și adăugăm peste albușurile bătute spumă.
Incorporăm făina cu o spatulă.
Adăugăm coaja de lămâie.
Turnăm aluatul într-o tavă cu diametrul de 20 cm unsă în prealabil cu unt.
Coacem prăjitura în cuptorul preâncălzit în prealabil la 180°C timp de 30 de minute.
Lăsăm prăjitura la răcit pe un grătar apoi o putem pudra cu zahăr.