Prăjitura copilăriei.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se combină toate ingredientele pana obținem un aluat moale, puțin lipicios.
Aluatul se poate lăsa la frigider pana ne ocupam de mere.
Se împarte aluatul in 2 părți aproximativ egale și se întinde fiecare cu sucitorul. Se adauga prima parte in tava și se înțepă cu furculița. Adaugăm umplutura, după care acoperim cu partea rămasă din aluat.
Se lasă la cuptorul încins la 180˚C, timp de 30 de minute sau până e puțin rumenită.
Poftă bună! 🙂
Se storc puțin merele de suc, apoi se adauga scortisoara și zaharul. Lăsam la foc mic timp de 10 min, amestecând din când in când. Apoi se lasă la răcit.
Ingrediente
Indicații
Se combină toate ingredientele pana obținem un aluat moale, puțin lipicios.
Aluatul se poate lăsa la frigider pana ne ocupam de mere.
Se împarte aluatul in 2 părți aproximativ egale și se întinde fiecare cu sucitorul. Se adauga prima parte in tava și se înțepă cu furculița. Adaugăm umplutura, după care acoperim cu partea rămasă din aluat.
Se lasă la cuptorul încins la 180˚C, timp de 30 de minute sau până e puțin rumenită.
Poftă bună! 🙂
Se storc puțin merele de suc, apoi se adauga scortisoara și zaharul. Lăsam la foc mic timp de 10 min, amestecând din când in când. Apoi se lasă la răcit.