Prăjitura este delicioasa și ușor de făcut!❤️
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o tava se pune la caramelizat jumătate din cantitatea de zahăr, iar când devine lichid, se stinge focul și se mișcă tava in așa fel încât sa ajungă și pe pereții tăvii caramelul. Se așteaptă puțin apoi se pun 20 g unt topit și apoi feliile de ananas.
Pentru blat se mixează întâi ouăle cu zaharul, apoi se adauga untul topit și făina și praful de copt.
Compoziția formată se toarnă peste feliile de ananas și se pune la cuptor pentru jumătate de ora la 200 grade Celsius, in cuptorul preîncălzit.
După jumătate de ora, dacă nu este rumenita deasupra, o puteți testa cu o scobitoare, și o mai lăsați 10-15 minute, apoi o lăsați sa se răcească.
Când este aproape la temperatura camerei, prăjitura se întoarce și se scoate pe o farfurie sau pe un platou.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Intr-o tava se pune la caramelizat jumătate din cantitatea de zahăr, iar când devine lichid, se stinge focul și se mișcă tava in așa fel încât sa ajungă și pe pereții tăvii caramelul. Se așteaptă puțin apoi se pun 20 g unt topit și apoi feliile de ananas.
Pentru blat se mixează întâi ouăle cu zaharul, apoi se adauga untul topit și făina și praful de copt.
Compoziția formată se toarnă peste feliile de ananas și se pune la cuptor pentru jumătate de ora la 200 grade Celsius, in cuptorul preîncălzit.
După jumătate de ora, dacă nu este rumenita deasupra, o puteți testa cu o scobitoare, și o mai lăsați 10-15 minute, apoi o lăsați sa se răcească.
Când este aproape la temperatura camerei, prăjitura se întoarce și se scoate pe o farfurie sau pe un platou.
Pofta buna!