Este o prajitura care are oul ca si ingredient principal, fiind foarte pufoasa, iar la final am adaugat mere taiate felii, dar putem pune orice alt fruct dorim.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am bătut ouăle cu mixer până au devenit foarte spumoase, am pus o linguriță de miere, am adăugat fulgii și bananele pisate separat într-un bol și am mixat până a devenit totul omogen.
Am adăugat și puțin lapte, am pus toată compoziția în tava de aluminiu (unsă cu puțin unt), am tăiat un măr felii și le-am așezat pe compoziție. Ulterior am pus tava în cuptor la 160°C, maxim 35-40'.
Se ia ușor din tavă la final, fiind foarte moale si fragedă, se poate servi cu o cupă de înghețată sau simplă.
Ingrediente
Indicații
Am bătut ouăle cu mixer până au devenit foarte spumoase, am pus o linguriță de miere, am adăugat fulgii și bananele pisate separat într-un bol și am mixat până a devenit totul omogen.
Am adăugat și puțin lapte, am pus toată compoziția în tava de aluminiu (unsă cu puțin unt), am tăiat un măr felii și le-am așezat pe compoziție. Ulterior am pus tava în cuptor la 160°C, maxim 35-40'.
Se ia ușor din tavă la final, fiind foarte moale si fragedă, se poate servi cu o cupă de înghețată sau simplă.