O prăjitură delicioasă, care se prepară repede și cu puține ingrediente.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tăiați untul bucățele și lăsați-l să se înmoaie la temperatura camerei.
Încălziți cuptorul la 180˚C. Ungeți cu unt și tapetați cu făină o formă de 22 cm diametru. Puneți forma în frigider până preparați aluatul.
Spargeți ouăle într-o strachină. Adăugați zahărul și bateți bine 1-2 minute.
Tăiați ciocolata bucăți și puneți-o într-o crăticioară cu untul. Topiți totul pe foc foarte mic sau în bain-marie, amestecând încet ca să obțineți o cremă lichidă și onctuoasă. Turnați încet peste ouă, amestecând mereu, până ce compoziția este perfect omogenă. Pudrați cu amidonul de porumb și continuați să amestecați, ca să se încorporeze în preparat.
Turnați aluatul în formă și băgați la cuptor. Lăsați la copt 25 de minute, cu ușa cuptorului întredeschisă.
Scoateți prăjitura din cuptor, desprindeți-o din formă și lăsați-o să se răcească pe un grătar.
Ingrediente
Indicații
Tăiați untul bucățele și lăsați-l să se înmoaie la temperatura camerei.
Încălziți cuptorul la 180˚C. Ungeți cu unt și tapetați cu făină o formă de 22 cm diametru. Puneți forma în frigider până preparați aluatul.
Spargeți ouăle într-o strachină. Adăugați zahărul și bateți bine 1-2 minute.
Tăiați ciocolata bucăți și puneți-o într-o crăticioară cu untul. Topiți totul pe foc foarte mic sau în bain-marie, amestecând încet ca să obțineți o cremă lichidă și onctuoasă. Turnați încet peste ouă, amestecând mereu, până ce compoziția este perfect omogenă. Pudrați cu amidonul de porumb și continuați să amestecați, ca să se încorporeze în preparat.
Turnați aluatul în formă și băgați la cuptor. Lăsați la copt 25 de minute, cu ușa cuptorului întredeschisă.
Scoateți prăjitura din cuptor, desprindeți-o din formă și lăsați-o să se răcească pe un grătar.