Prajitura turnată cu mere este pufoasă, foarte ușor de facut și foarte gustoasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se mixează cele două ouă cu cele 9 linguri de zahar, esența de vanilie și cantitatea de ulei.
Într-un alt bol se amestecă faina cu praful de copt și se adaugă peste ingrediente mixate.
Peste amestecul creat se adaugă laptele , compozitia finală trebuie sa aibă aspectul compozitiei de clătite dar putin mai densă!
Într-o tavă dreptunghiulară (19x25) se așează hartia de copt și se nivelează jumătate din compozitie.
Se pune la copt prima foaie, timp de 15-20 minute la 180 °C.
Între timp merele se curată, se dau prin răzătoare și se călesc cu cele 4 linguri de zahar ramase si scorțișoara ! Se lasă la racit!
Dupa coacerea primei foi se adaugă merele călite iar peste ele restul de compozitie si se pune la copt pentru încă 15-20 minute.
Se lasă la racit si se presară zahăr pudră peste prajitură!
Ingrediente
Indicații
Se mixează cele două ouă cu cele 9 linguri de zahar, esența de vanilie și cantitatea de ulei.
Într-un alt bol se amestecă faina cu praful de copt și se adaugă peste ingrediente mixate.
Peste amestecul creat se adaugă laptele , compozitia finală trebuie sa aibă aspectul compozitiei de clătite dar putin mai densă!
Într-o tavă dreptunghiulară (19x25) se așează hartia de copt și se nivelează jumătate din compozitie.
Se pune la copt prima foaie, timp de 15-20 minute la 180 °C.
Între timp merele se curată, se dau prin răzătoare și se călesc cu cele 4 linguri de zahar ramase si scorțișoara ! Se lasă la racit!
Dupa coacerea primei foi se adaugă merele călite iar peste ele restul de compozitie si se pune la copt pentru încă 15-20 minute.
Se lasă la racit si se presară zahăr pudră peste prajitură!