Un desert dulce acrișor.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Începem prin a mixa ouăle împreună cu praful de sare și zahărul până își dublează volumul.
Adăugăm uleiul, iaurtul, esența și mai mixăm puțin.
Într-un bol amestecăm toate ingredientele uscate, le puteți cerne împreună.
Amestecăm solidele cu lichidele, mixăm foarte puțin, doar cât să se încorporeze, nu insistăm, după care punem compoziția în tavă.
Eu am folosit o tavă de 23/30 cm în care am pus hârtie de copt.
Am adăugat vișinele tăiate în jumătate și ciocolata, pe care am mărunțit-o.
Coacem 40 de minute la cuptorul preîncălzit la 180 de grade.
Ingrediente
Indicații
Începem prin a mixa ouăle împreună cu praful de sare și zahărul până își dublează volumul.
Adăugăm uleiul, iaurtul, esența și mai mixăm puțin.
Într-un bol amestecăm toate ingredientele uscate, le puteți cerne împreună.
Amestecăm solidele cu lichidele, mixăm foarte puțin, doar cât să se încorporeze, nu insistăm, după care punem compoziția în tavă.
Eu am folosit o tavă de 23/30 cm în care am pus hârtie de copt.
Am adăugat vișinele tăiate în jumătate și ciocolata, pe care am mărunțit-o.
Coacem 40 de minute la cuptorul preîncălzit la 180 de grade.