Pui chinezesc cu orez

AutorBalintkatt
DificultateÎncepător

O rețetă ultra rapidă, sățioasă și gustoasă.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 400 gr Piept de pui
 Ulei de măsline
 1 baton Amestec de legume chinezesc congelat
 Ghimbir
 3-4 căței de usturoi
 Sos de soia
 200 gr Orez
 Sare, piper

Mod de preparare:

1

Fierbem orezul conform indicațiilor de pe pachet.

2

Încingem o tigaie mai mare și prăjim ușor pieptul de pui condimentat și tăiat cubulețe la foc mare.

3

Când sunt gata le scoatem într-o farfurie și le acoperim.

4

Adăugăm încă un pic de ulei în tigaie și călim ghimbirul și usturoiul tăiate mărunt.

5

După 1 minut adăugăm legumele congelate și le călim la foc mare. Le amestecăm incontinuu.

6

Când legumele sunt făcute adăugăm bucățile de pui, 4-5 linguri de sos de soia și le mai călim 1-2 minute.

7

Servim sosul chinezesc cu orez imediat.

Ingrediente

 400 gr Piept de pui
 Ulei de măsline
 1 baton Amestec de legume chinezesc congelat
 Ghimbir
 3-4 căței de usturoi
 Sos de soia
 200 gr Orez
 Sare, piper

Indicații

1

Fierbem orezul conform indicațiilor de pe pachet.

2

Încingem o tigaie mai mare și prăjim ușor pieptul de pui condimentat și tăiat cubulețe la foc mare.

3

Când sunt gata le scoatem într-o farfurie și le acoperim.

4

Adăugăm încă un pic de ulei în tigaie și călim ghimbirul și usturoiul tăiate mărunt.

5

După 1 minut adăugăm legumele congelate și le călim la foc mare. Le amestecăm incontinuu.

6

Când legumele sunt făcute adăugăm bucățile de pui, 4-5 linguri de sos de soia și le mai călim 1-2 minute.

7

Servim sosul chinezesc cu orez imediat.

Note

Pui chinezesc cu orez