Masa rapida si aromata
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spala carnea de pui iar ciupercile se taie bucatele in functie de preferinte.
Se pregatesc sarea, cimbrul, busuiocul, rozmarinul, salvia si se amesteca cu uleiul de masline. Cu ajutorul unei pensule, pasta obtinuta se intinde pe carnea de pui si ciuperci.
Toate se aseaza intr-o tava, se acopera cu folie si se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 30 de minute.
Dupa ce carnea s-a gatit, se inlatura folia si se mai lasa inca 5-10 minute la cuptor pentru a prinde culoare si putina crusta.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Se spala carnea de pui iar ciupercile se taie bucatele in functie de preferinte.
Se pregatesc sarea, cimbrul, busuiocul, rozmarinul, salvia si se amesteca cu uleiul de masline. Cu ajutorul unei pensule, pasta obtinuta se intinde pe carnea de pui si ciuperci.
Toate se aseaza intr-o tava, se acopera cu folie si se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 30 de minute.
Dupa ce carnea s-a gatit, se inlatura folia si se mai lasa inca 5-10 minute la cuptor pentru a prinde culoare si putina crusta.
Pofta buna!