fbpx

Pui cu ciuperci la cuptor

AvatarAutorTunde70
DificultateÎncepător

Masa rapida si aromata

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 500 g Pulpe de pui dezosate
 500 g Ciuperci proaspete
 5 Ulei de masline
 1 linguriță(e) Rozmarin
 1 linguriță(e) Cimbru
 ½ linguriță(e) Salvie
 1 linguriță(e) Busuioc
 1 linguriță(e) Sare

Mod de preparare:

1

Se spala carnea de pui iar ciupercile se taie bucatele in functie de preferinte.

2

Se pregatesc sarea, cimbrul, busuiocul, rozmarinul, salvia si se amesteca cu uleiul de masline. Cu ajutorul unei pensule, pasta obtinuta se intinde pe carnea de pui si ciuperci.

3

Toate se aseaza intr-o tava, se acopera cu folie si se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 30 de minute.

4

Dupa ce carnea s-a gatit, se inlatura folia si se mai lasa inca 5-10 minute la cuptor pentru a prinde culoare si putina crusta.
Pofta buna!

Ingrediente

 500 g Pulpe de pui dezosate
 500 g Ciuperci proaspete
 5 Ulei de masline
 1 linguriță(e) Rozmarin
 1 linguriță(e) Cimbru
 ½ linguriță(e) Salvie
 1 linguriță(e) Busuioc
 1 linguriță(e) Sare

Direcții

1

Se spala carnea de pui iar ciupercile se taie bucatele in functie de preferinte.

2

Se pregatesc sarea, cimbrul, busuiocul, rozmarinul, salvia si se amesteca cu uleiul de masline. Cu ajutorul unei pensule, pasta obtinuta se intinde pe carnea de pui si ciuperci.

3

Toate se aseaza intr-o tava, se acopera cu folie si se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 30 de minute.

4

Dupa ce carnea s-a gatit, se inlatura folia si se mai lasa inca 5-10 minute la cuptor pentru a prinde culoare si putina crusta.
Pofta buna!

Pui cu ciuperci la cuptor