fbpx

Pui cu legume la cuptor

AutorLivia D.
DificultateÎncepător

Recomand aceasta reteta de pui cu legume atunci cand vrei sa mananci ceva gustos, dar rapid de pregatit, sau cand iti este dor de vara.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire1 orăTimp Total1 oră 20 mins

Ingrediente:

 4 Pulpe superioare de pui
 4 Rosii mari
 2 Ardei kapia
 2 Ardei grasi
 2 Cepe rosii
 6 Catei de usturoi
 15 g Cimbru
 2 Otet balsamic
 2 Ulei masline
 1 linguriță(e) Paprika afumata
 1 linguriță(e) Sare
 1 linguriță(e) Piper

Mod de preparare:

1

Legumele se taie in bucati mari (4-5) si se pun in tava.

2

Cateii de usturoi se curata si se zdrobesc, dupa care se pun peste legumele.

3

Se amesteca legumele in tava, si se adauga peste ele pulpele de pui curatate.

4

Se adauga condimentele, uleiul si otetul balsamic, si se amesteca bine.

5

Se pune in cuptor pentru aprox. 1 ora la 180° C.

6

La fiecare 20 de minute, pulpele se intorc pentru a se rumeni uniform.

** Se pot adauga si alte legume in functie de preferatele fiecaruia.

Ingrediente

 4 Pulpe superioare de pui
 4 Rosii mari
 2 Ardei kapia
 2 Ardei grasi
 2 Cepe rosii
 6 Catei de usturoi
 15 g Cimbru
 2 Otet balsamic
 2 Ulei masline
 1 linguriță(e) Paprika afumata
 1 linguriță(e) Sare
 1 linguriță(e) Piper

Direcții

1

Legumele se taie in bucati mari (4-5) si se pun in tava.

2

Cateii de usturoi se curata si se zdrobesc, dupa care se pun peste legumele.

3

Se amesteca legumele in tava, si se adauga peste ele pulpele de pui curatate.

4

Se adauga condimentele, uleiul si otetul balsamic, si se amesteca bine.

5

Se pune in cuptor pentru aprox. 1 ora la 180° C.

6

La fiecare 20 de minute, pulpele se intorc pentru a se rumeni uniform.

** Se pot adauga si alte legume in functie de preferatele fiecaruia.

Pui cu legume la cuptor