Recomand aceasta reteta de pui cu legume atunci cand vrei sa mananci ceva gustos, dar rapid de pregatit, sau cand iti este dor de vara.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Legumele se taie in bucati mari (4-5) si se pun in tava.
Cateii de usturoi se curata si se zdrobesc, dupa care se pun peste legumele.
Se amesteca legumele in tava, si se adauga peste ele pulpele de pui curatate.
Se adauga condimentele, uleiul si otetul balsamic, si se amesteca bine.
Se pune in cuptor pentru aprox. 1 ora la 180° C.
La fiecare 20 de minute, pulpele se intorc pentru a se rumeni uniform.
** Se pot adauga si alte legume in functie de preferatele fiecaruia.
Ingrediente
Indicații
Legumele se taie in bucati mari (4-5) si se pun in tava.
Cateii de usturoi se curata si se zdrobesc, dupa care se pun peste legumele.
Se amesteca legumele in tava, si se adauga peste ele pulpele de pui curatate.
Se adauga condimentele, uleiul si otetul balsamic, si se amesteca bine.
Se pune in cuptor pentru aprox. 1 ora la 180° C.
La fiecare 20 de minute, pulpele se intorc pentru a se rumeni uniform.
** Se pot adauga si alte legume in functie de preferatele fiecaruia.