Un pui delicios, cremos, cu miere, muștar și bucăți de bacon crocant. Va deveni noua ta cina preferată!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol combinăm mierea, muștarul, usturoiul, uleiul, piperul și sarea după gust (nu prea multă sare, deoarece bacon-ul va adăuga o aromă sărată atunci când este servit). Învelim puiul uniform în sos. Punem deoparte.
Încălzim o tigaie la foc mediu. Se prăjește bacon-ul până devine crocant; se transferă pe o farfurie.
În aceeași tigaie, coacem fileurile de pui pe fiecare parte, în uleiul rămas de la bacon până când tocmai începe să se rumenească (aproximativ 3 minute pe fiecare parte, nu trebuie să fie complet gătit).
Adăugăm smântâna și laptele. Aducem la foc mic amestecând ocazional pentru a amesteca aromele prin sos (aproximativ 3 minute), până când puiul este gătit.
Transferăm puiul pe o farfurie.
Se toarnă amestecul de amidon de porumb (amestecăm o lingură de apă cu o lingură de amidon) în centrul tigăii, amestecându-l prin sos până se îngroașă. Așezăm puiul înapoi în tigaie; se acoperă cu sosul. Se acoperă cu bacon și se ornează cu spanac.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol combinăm mierea, muștarul, usturoiul, uleiul, piperul și sarea după gust (nu prea multă sare, deoarece bacon-ul va adăuga o aromă sărată atunci când este servit). Învelim puiul uniform în sos. Punem deoparte.
Încălzim o tigaie la foc mediu. Se prăjește bacon-ul până devine crocant; se transferă pe o farfurie.
În aceeași tigaie, coacem fileurile de pui pe fiecare parte, în uleiul rămas de la bacon până când tocmai începe să se rumenească (aproximativ 3 minute pe fiecare parte, nu trebuie să fie complet gătit).
Adăugăm smântâna și laptele. Aducem la foc mic amestecând ocazional pentru a amesteca aromele prin sos (aproximativ 3 minute), până când puiul este gătit.
Transferăm puiul pe o farfurie.
Se toarnă amestecul de amidon de porumb (amestecăm o lingură de apă cu o lingură de amidon) în centrul tigăii, amestecându-l prin sos până se îngroașă. Așezăm puiul înapoi în tigaie; se acoperă cu sosul. Se acoperă cu bacon și se ornează cu spanac.