O rețetă simplă și gustoasă care te ajută în zilele în care nu ai prea mult timp de petrecut în bucătărie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spală și se curăță cartofii, apoi se taie în rondele subțiri de circa 4-5 mm și se pun la fiert în apă clocotită.
Între timp se feliaza pieptul de pui.
Într-o tigaie încinsă se adaugă untul, cățeii de usturoi și rozmarinul.
Când untul s-a topit, se pun în tigaie bucățile de pui și se condimentează cu sare și piper după gust.
După ce s-au fiert cartofii (aproximativ 15 min) suficient cât să intre ușor furculița în ei, se iau de pe foc, se scurg și se lasă la răcit.
Între timp se amestecă maioneza, iaurtul, mărarul tocat mărunt (cantitatea se ajustează după preferințe) și ceapa verde tocată în rondele subțiri.
Amestecul obținut se toarnă peste cartofii fierți și se încorporează totul.
Salata și puiul se așază pe farfurie. Opțional, se poate adăuga o lingură de oțet/ zeamă de lămâie.
Ingrediente
Indicații
Se spală și se curăță cartofii, apoi se taie în rondele subțiri de circa 4-5 mm și se pun la fiert în apă clocotită.
Între timp se feliaza pieptul de pui.
Într-o tigaie încinsă se adaugă untul, cățeii de usturoi și rozmarinul.
Când untul s-a topit, se pun în tigaie bucățile de pui și se condimentează cu sare și piper după gust.
După ce s-au fiert cartofii (aproximativ 15 min) suficient cât să intre ușor furculița în ei, se iau de pe foc, se scurg și se lasă la răcit.
Între timp se amestecă maioneza, iaurtul, mărarul tocat mărunt (cantitatea se ajustează după preferințe) și ceapa verde tocată în rondele subțiri.
Amestecul obținut se toarnă peste cartofii fierți și se încorporează totul.
Salata și puiul se așază pe farfurie. Opțional, se poate adăuga o lingură de oțet/ zeamă de lămâie.