Daca nu va placea pana acum puiul cu sos de smantana, acest sos colorat va deveni preferatul vostru.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Taiem pieptul in bucati de dimensiuni asemanatoare, apoi le asezonam cu sare si piper.
Intr-o tigaie punem uleiul, iar cand s-a incins, adaugam carnea.
Rumenim carnea pe fiecare parte pana cand capata o culoare aurie, apoi o scoatem din tigaie.
Adaugam in tigaie baconul, il rumenim amestecandu-l 2 minute, apoi adaugam ceapa tocata si mai lasam la foc 2 minute.
Dupa cele 2 minute, adaugam usturoiul taiat felii, amestecam si mai lasam pe foc 1 minut.
Adaugam boiaua, amestecam, apoi adaugam rosiile uscate. Turnam smantana, piperul si amestecam din nou.
Adaugam frunzele de spanac intregi.
Amestecam, apoi punem bucatile de carne si le invelim bine in sos.
Lasam la foc 3-4 minute, pana cand carnea este bine invelita in sos.
Nu mai adaugam sare deoarece baconul este foarte sarat. Servim cald.
Ingrediente
Indicații
Taiem pieptul in bucati de dimensiuni asemanatoare, apoi le asezonam cu sare si piper.
Intr-o tigaie punem uleiul, iar cand s-a incins, adaugam carnea.
Rumenim carnea pe fiecare parte pana cand capata o culoare aurie, apoi o scoatem din tigaie.
Adaugam in tigaie baconul, il rumenim amestecandu-l 2 minute, apoi adaugam ceapa tocata si mai lasam la foc 2 minute.
Dupa cele 2 minute, adaugam usturoiul taiat felii, amestecam si mai lasam pe foc 1 minut.
Adaugam boiaua, amestecam, apoi adaugam rosiile uscate. Turnam smantana, piperul si amestecam din nou.
Adaugam frunzele de spanac intregi.
Amestecam, apoi punem bucatile de carne si le invelim bine in sos.
Lasam la foc 3-4 minute, pana cand carnea este bine invelita in sos.
Nu mai adaugam sare deoarece baconul este foarte sarat. Servim cald.