Îți place carnea de pui ? Această rețetă de pui la cuptor este ideală pentru o masă în familie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Untul se amestecă cu usturoiul pisat, pătrunjelul tocat, sare și piper. Cu mâna se desprinde pielea de carnea puiului pe toată suprafața, nu doar în zona pieptului. Între piele și carne se repartizează untul, masând bine pentru a uniformiza compoziția.
Se unge puiul apoi cu o jumătate de portocală / lămâie, restul se taie felii și se așează în tavă cu rozmarin, alături de cartofii curățați de coajă, spălați și tăiați cuburi. Se lasă la cuptor 90 de minute, întorcând puiul pe fiecare parte, la fiecare 30 de minute.
Ingrediente
Indicații
Untul se amestecă cu usturoiul pisat, pătrunjelul tocat, sare și piper. Cu mâna se desprinde pielea de carnea puiului pe toată suprafața, nu doar în zona pieptului. Între piele și carne se repartizează untul, masând bine pentru a uniformiza compoziția.
Se unge puiul apoi cu o jumătate de portocală / lămâie, restul se taie felii și se așează în tavă cu rozmarin, alături de cartofii curățați de coajă, spălați și tăiați cuburi. Se lasă la cuptor 90 de minute, întorcând puiul pe fiecare parte, la fiecare 30 de minute.