O combinatie perfecta! Pui cu parmezan si branza ceddar!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o tigaie de fonta incinsa topim untul si rumenim pentru 2 minute usturoiul pisat.
Adaugam bucatile de piept de pui si le tinem 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoatem carnea pe o farfurie si adaugam smantana pentru gatit. O lasam sa fiarba pentru 5 minute, pana cand incepe si se ingroasa.
Adaugam condimentele, parmezanul si branza ceddar rasa. Amestecam si mai lasam pe foc 2 minute.
Adaugam inapoi carnea in tigaie si o acoperim cu sos. Mai lasam pe foc pentru 3 minute.
Ingrediente
Indicații
Intr-o tigaie de fonta incinsa topim untul si rumenim pentru 2 minute usturoiul pisat.
Adaugam bucatile de piept de pui si le tinem 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoatem carnea pe o farfurie si adaugam smantana pentru gatit. O lasam sa fiarba pentru 5 minute, pana cand incepe si se ingroasa.
Adaugam condimentele, parmezanul si branza ceddar rasa. Amestecam si mai lasam pe foc 2 minute.
Adaugam inapoi carnea in tigaie si o acoperim cu sos. Mai lasam pe foc pentru 3 minute.