Pulpa de miel este potrivită pentru orice moment al anului, dar mai ales de Paste. Prepar-o cu cimbru și va fi pe placul tuturor.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un vas se amestecă mierea cu muștarul, piperul, coaja de lămâie rasă și usturoiul pisat. Se amestecă bine.
Se unge carnea cu acest amestec, se acoperă cu folie și se lasă la frigider peste noapte. Se leagă carnea pentru a obține o formă finală frumoasă, se așează în tava de copt și se presară cu sare și piper. Se ornează cu crenguțe de cimbru.
Se coace friptura 20 de minute la foc mare, apoi se reduce focul la mediu și se mai coace încă 60 de minute. Se verifică dacă este făcută și se lasă 10 minute înainte de tăiere.
Ingrediente
Indicații
Într-un vas se amestecă mierea cu muștarul, piperul, coaja de lămâie rasă și usturoiul pisat. Se amestecă bine.
Se unge carnea cu acest amestec, se acoperă cu folie și se lasă la frigider peste noapte. Se leagă carnea pentru a obține o formă finală frumoasă, se așează în tava de copt și se presară cu sare și piper. Se ornează cu crenguțe de cimbru.
Se coace friptura 20 de minute la foc mare, apoi se reduce focul la mediu și se mai coace încă 60 de minute. Se verifică dacă este făcută și se lasă 10 minute înainte de tăiere.