Pulpă de porc condimentată cu usturoi, pătrunjel, ulei de măsline, cimbru, iar pentru garnitură am ales cartofi albi feliați până la jumătate, îmbrăcați în ulei de măsline, usturoi mărunțit, cimbru, busuioc,boia dulce si oregano.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spălăm și pregătim bucata de pulpă pe porc. Puteți să o lăsați întreagă, sau puteți să o feliați.
Curătăm cartofii și îi feliem până la jumatate.
Asezăm pulpa de porc și cartofii în vasul pentru cuptor.
Condimentam din belșug carnea cu usturoi feliat, cimbru, ulei de măsline și pătrunjel proaspăt.
Ungem cartofii atât pe de-asupra cât și printre felii cu ulei de măsline, usturoi zdrobit, cimbru, busuioc, boia dulce și oregano.
Adăugăm o cană de apa și puțin ulei pentru a fierbe carnea. O introducem în cuptor pentru aproximativ 40 minute, sau până când este pătrunsă carnea.
Ingrediente
Indicații
Spălăm și pregătim bucata de pulpă pe porc. Puteți să o lăsați întreagă, sau puteți să o feliați.
Curătăm cartofii și îi feliem până la jumatate.
Asezăm pulpa de porc și cartofii în vasul pentru cuptor.
Condimentam din belșug carnea cu usturoi feliat, cimbru, ulei de măsline și pătrunjel proaspăt.
Ungem cartofii atât pe de-asupra cât și printre felii cu ulei de măsline, usturoi zdrobit, cimbru, busuioc, boia dulce și oregano.
Adăugăm o cană de apa și puțin ulei pentru a fierbe carnea. O introducem în cuptor pentru aproximativ 40 minute, sau până când este pătrunsă carnea.