fbpx

Pulpe de rață

AutorAlinPriceputu
DificultateAvansat

Pulpe de rață confiate servite cu humus, năut prăjit și rodie.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire3 ore 50 minsTimp Total4 ore 5 mins

Ingrediente:

 4 Pulpe de rață
 2 Morcovi
 1 Ceapă
 1 Cățel de usturoi
 1 Țelină
Humus
 500 g Năut din conservă
 4 Lunguri ulei de măsline
 1 Lingură tahini
 1 Legătură pătrunjel
 1 Linguriță boia picantă
 Sare
 Piper
 Zeama de la 1/2 lămâie
 1 Rodie

Mod de preparare:

1

Punem pulpele împreună cu legumele tăiate grosier într-o oală cu capc și punem la cuptor la o temperatură de 150 grade timp de 3 ore și jumătate.

2

Toate ingredientele pentru humus se adaugă în vasul unui blender și se mixează până la omogenizare.

3

Separat prăjim 100g de năut.

4

Humusul se poate încălzi înainte sau se poate servi ca atare.

5

Eu am încălzit humusul, l-am așezat în farfurie și l-am stropit cu ulei de măsline. Am adăugat năutul prăjit, rodie și pulpa confiată.

6

Poftă bună!

Ingrediente

 4 Pulpe de rață
 2 Morcovi
 1 Ceapă
 1 Cățel de usturoi
 1 Țelină
Humus
 500 g Năut din conservă
 4 Lunguri ulei de măsline
 1 Lingură tahini
 1 Legătură pătrunjel
 1 Linguriță boia picantă
 Sare
 Piper
 Zeama de la 1/2 lămâie
 1 Rodie

Direcții

1

Punem pulpele împreună cu legumele tăiate grosier într-o oală cu capc și punem la cuptor la o temperatură de 150 grade timp de 3 ore și jumătate.

2

Toate ingredientele pentru humus se adaugă în vasul unui blender și se mixează până la omogenizare.

3

Separat prăjim 100g de năut.

4

Humusul se poate încălzi înainte sau se poate servi ca atare.

5

Eu am încălzit humusul, l-am așezat în farfurie și l-am stropit cu ulei de măsline. Am adăugat năutul prăjit, rodie și pulpa confiată.

6

Poftă bună!

Pulpe de rață