Quesadilla cu crema de dovleac

AutorFoodieMeetsBeauty
DificultateIntermediar

O idee pentru un brunch sau pranz rapid cu ingrediente pe care le ai, cu siguranta, la indemana.
Fiecare ingredient poate fi inlocuit dupa preferinte, iar reteta poae fi adaptata in orice fel.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 4 lipii
 mozzarella rasa sau orice fel de branza sau inlocuitor care se topeste
 4-5 linguri porumb fiert
 4-5 linguri fasole rosie
 1 avocado
 1 mana - 2 rucola
 150 gr crema de dovleac sarata
 sare, piper si chili dupa gust

Mod de preparare:

1

Incepem prin a pune mozzarella peste o lipie (cantitatea este dupa gustul tau, preferi mai cheesy, adaugi mai multa – pentru mine au fost suficiente 2 linguri). Peste mozzarella am adaugat jumatate din cantitatea de porumb si fasole si jumatate de avocado taiat felii.

2

Am continuat cu rucola si inca 2 linguri de mozzarella, am uns cea de-a doua lipie cu jumatate din cantitatea de crema de dovleac si am adaugat sare, piper si chili din belsug.

3

Am adaugat lipia unsa cu crema de dovleac peste restul ingredientelor si am uns o tigaie cu putin ulei de masline, punand-o la incins pe aragaz. Am pus quesadilla in tigaie si am lasat 1 minut – 2 sa se gatesca, apoi am intors si am mai lasat in tigaie inca atat.

4

Pentru o gatire eficienta, te poti folosi de o tigaie mai grea (in cazul meu, am folosit o tigaie de fonta) pe care o vei pune deasupra quesadilla-ei din tigaie.

Ingrediente

 4 lipii
 mozzarella rasa sau orice fel de branza sau inlocuitor care se topeste
 4-5 linguri porumb fiert
 4-5 linguri fasole rosie
 1 avocado
 1 mana - 2 rucola
 150 gr crema de dovleac sarata
 sare, piper si chili dupa gust

Indicații

1

Incepem prin a pune mozzarella peste o lipie (cantitatea este dupa gustul tau, preferi mai cheesy, adaugi mai multa – pentru mine au fost suficiente 2 linguri). Peste mozzarella am adaugat jumatate din cantitatea de porumb si fasole si jumatate de avocado taiat felii.

2

Am continuat cu rucola si inca 2 linguri de mozzarella, am uns cea de-a doua lipie cu jumatate din cantitatea de crema de dovleac si am adaugat sare, piper si chili din belsug.

3

Am adaugat lipia unsa cu crema de dovleac peste restul ingredientelor si am uns o tigaie cu putin ulei de masline, punand-o la incins pe aragaz. Am pus quesadilla in tigaie si am lasat 1 minut – 2 sa se gatesca, apoi am intors si am mai lasat in tigaie inca atat.

4

Pentru o gatire eficienta, te poti folosi de o tigaie mai grea (in cazul meu, am folosit o tigaie de fonta) pe care o vei pune deasupra quesadilla-ei din tigaie.

Quesadilla cu crema de dovleac