Quesadilla cu pui si legume mexicane

Autoralesandra.n8
DificultateIntermediar

Un mic dejun sau un brunch delicios gata în doar câteva minute: quesadilla cu pui și legume mexicane.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare5 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 4 buc. lipii tortilla
 1 piept pui
 200 gr brânză rasă
 200 gr legume mexicane
 sare
 piper
 chilli (optional)
 30 gr unt

Mod de preparare:

1

Într-o tigaie punem untul împreună cu legumele mexicane și le gătim timp de 10 minute. Punem capacul pe tigaie pentru a se găti mai repede.

2

Între timp, tăiem puiul cubulețe și îl gătim intr-o tigaie până este rumenit. Adăugăm la final sare și piper.

3

După ce puiul și legumele sunt gata, le transferăm în 2 boluri separate.

4

Pe o farfurie, punem o lipie de tortilla. Pe jumatate de lipie, punem brânza rasă, după care punem puiul iar apoi legumele. Peste legume, punem din nou brânză rasă. Închidem lipia.

5

Ungem tigaia cu o pensulă cu ulei, după care punem lipia umplută. Lasăm aproximativ 2-3 minute pe o parte (foc mediu), după care întoarcem pe cealaltă parte.

6

Poftă bună!

7

Sfat: Vă recomand să tăiați quesadilla chiar când o scoateți din tigaie deoarece se taie mai ușor. Dacă apucă să se răcească va deveni corcantă iar în momentul în care încercați să o tăiați, aceasta se va zdrobi.

Ingrediente

 4 buc. lipii tortilla
 1 piept pui
 200 gr brânză rasă
 200 gr legume mexicane
 sare
 piper
 chilli (optional)
 30 gr unt

Indicații

1

Într-o tigaie punem untul împreună cu legumele mexicane și le gătim timp de 10 minute. Punem capacul pe tigaie pentru a se găti mai repede.

2

Între timp, tăiem puiul cubulețe și îl gătim intr-o tigaie până este rumenit. Adăugăm la final sare și piper.

3

După ce puiul și legumele sunt gata, le transferăm în 2 boluri separate.

4

Pe o farfurie, punem o lipie de tortilla. Pe jumatate de lipie, punem brânza rasă, după care punem puiul iar apoi legumele. Peste legume, punem din nou brânză rasă. Închidem lipia.

5

Ungem tigaia cu o pensulă cu ulei, după care punem lipia umplută. Lasăm aproximativ 2-3 minute pe o parte (foc mediu), după care întoarcem pe cealaltă parte.

6

Poftă bună!

7

Sfat: Vă recomand să tăiați quesadilla chiar când o scoateți din tigaie deoarece se taie mai ușor. Dacă apucă să se răcească va deveni corcantă iar în momentul în care încercați să o tăiați, aceasta se va zdrobi.

Quesadilla cu pui si legume mexicane