Quesadilla Cu Spanac, usturoi Si Cascaval

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

Acest preparat mexican dar cu arome mai putin mexicane se realizeaza foarte rapid si este foarte gustos. Reteta este pentru 4 portii.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 160 gr cascaval
 4 triunghiuri crema de branza
 500 gr baby spanac
 3 catei usturoi
 4 lipii
 ½ tsp sare
 ½ tsp piper

Mod de preparare:

1

Se caleste spanacul cu putin ulei de masline, sare si piper pentru 5 minute, dupa care se adauga usturoiul tocat pentru inca 30 de sec

2

Fiecare lipie se unge cu crema de branza, iar pe o jumatate se pune cascavalul si spanacul calit si se impatureste pe jumatate.

3

Se prajesc in tigaie pentru 3 minute pe fiecare parte la foc mediu

Ingrediente

 160 gr cascaval
 4 triunghiuri crema de branza
 500 gr baby spanac
 3 catei usturoi
 4 lipii
 ½ tsp sare
 ½ tsp piper

Indicații

1

Se caleste spanacul cu putin ulei de masline, sare si piper pentru 5 minute, dupa care se adauga usturoiul tocat pentru inca 30 de sec

2

Fiecare lipie se unge cu crema de branza, iar pe o jumatate se pune cascavalul si spanacul calit si se impatureste pe jumatate.

3

Se prajesc in tigaie pentru 3 minute pe fiecare parte la foc mediu

Quesadilla Cu Spanac, usturoi Si Cascaval