fbpx

Quesadilla Cu Spanac, usturoi Si Cascaval

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

Acest preparat mexican dar cu arome mai putin mexicane se realizeaza foarte rapid si este foarte gustos. Reteta este pentru 4 portii.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total25 mins

Ingrediente:

 160 g cascaval
 4 triunghiuri crema de branza
 500 g baby spanac
 3 catei usturoi
 4 lipii
 ½ linguriță(e) sare
 ½ linguriță(e) piper

Mod de preparare:

1

Se caleste spanacul cu putin ulei de masline, sare si piper pentru 5 minute, dupa care se adauga usturoiul tocat pentru inca 30 de sec

2

Fiecare lipie se unge cu crema de branza, iar pe o jumatate se pune cascavalul si spanacul calit si se impatureste pe jumatate.

3

Se prajesc in tigaie pentru 3 minute pe fiecare parte la foc mediu

Ingrediente

 160 g cascaval
 4 triunghiuri crema de branza
 500 g baby spanac
 3 catei usturoi
 4 lipii
 ½ linguriță(e) sare
 ½ linguriță(e) piper

Direcții

1

Se caleste spanacul cu putin ulei de masline, sare si piper pentru 5 minute, dupa care se adauga usturoiul tocat pentru inca 30 de sec

2

Fiecare lipie se unge cu crema de branza, iar pe o jumatate se pune cascavalul si spanacul calit si se impatureste pe jumatate.

3

Se prajesc in tigaie pentru 3 minute pe fiecare parte la foc mediu

Quesadilla Cu Spanac, usturoi Si Cascaval