Dacă sunteți în până de idei și nu mai știți ce să mai pregătiți pentru cină, am o sugestie absolut delicioasă : quesadilla cu mozzarella și ceapă verde la care am adăugat în plus avocado și câteva frunze de spanac și pe care am servit-o alături de o salată cu roșii, ceapă roșie și coriandru. Puteți adapta rețeta după placul vostru și o puteți servi atât la micul dejun cât și la prânz, este un deliciu.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o tigaie sau pe un grill de aragaz se așează o lipie pe care așezăm jumătate din cantitatea de mozzarella, frunzele de spanac, ceapa verde tăiată, avocado care poate fi tăiat felii sau făcut pastă, celălaltă jumătate din cantitatea de mozzarella și adăugăm și cealaltă lipie peste.
Lăsăm să se coaca circa 3 minute. Pentru a întoarce quesadilla, punem o farfurie peste ea, răsturnăm tigaia și quesadilla va fi cu fața coaptă în sus și cea necoaptă în jos. Se pune din nou pe grill cu fața necoaptă și se lasă 2-3 minute.
Se servește simplă sau cu o salată de roșii, ceapă verde și coriandru. Puteți omite coriandrul daca nu aveți și adauga pătrunjel sau puteți lăsa salata simplă.
Ingrediente
Indicații
Într-o tigaie sau pe un grill de aragaz se așează o lipie pe care așezăm jumătate din cantitatea de mozzarella, frunzele de spanac, ceapa verde tăiată, avocado care poate fi tăiat felii sau făcut pastă, celălaltă jumătate din cantitatea de mozzarella și adăugăm și cealaltă lipie peste.
Lăsăm să se coaca circa 3 minute. Pentru a întoarce quesadilla, punem o farfurie peste ea, răsturnăm tigaia și quesadilla va fi cu fața coaptă în sus și cea necoaptă în jos. Se pune din nou pe grill cu fața necoaptă și se lasă 2-3 minute.
Se servește simplă sau cu o salată de roșii, ceapă verde și coriandru. Puteți omite coriandrul daca nu aveți și adauga pătrunjel sau puteți lăsa salata simplă.