fbpx

Quiche cu broccoli și brânză cheddar

AutorAndra
DificultateÎncepător

Quicheul este un preparat care a început să apară des pe mesele noastre și să fie din ce in ce mai apreciat. Această tarta sărată poate fi un prânz ideal sau o cină rapidă și mai mult, poate fi luat la pachet la școală sau la birou. Poate fi făcută în diverse combinații căci oricum va fi gustoasă de fiecare dată.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire50 minsTimp Total1 oră

Ingrediente:

 1 Foaie aluat foietaj
 250 g Smântână
 150 g Brânză cheddar
 250 g Broccoli
 260 ml Lapte
 4 Ouă

Mod de preparare:

1

Aluatul de foietaj se pune într-o tavă de preferat rotunda care sa fie mai înaltă și se dă la cuptor la 180° aproximativ 10 minute.

2

Pentru conținutul tartei, se amesteca ouăle bine, după care se adaugă smântâna, laptele, broccoli și 80 g de brânză cheddar.

3

Compoziția se așează peste aluatul de foietaj și deasupra se rade restul de brânză.

4

Se da la cuptor pentru 40-50 de minute la 180°.

Ingrediente

 1 Foaie aluat foietaj
 250 g Smântână
 150 g Brânză cheddar
 250 g Broccoli
 260 ml Lapte
 4 Ouă

Direcții

1

Aluatul de foietaj se pune într-o tavă de preferat rotunda care sa fie mai înaltă și se dă la cuptor la 180° aproximativ 10 minute.

2

Pentru conținutul tartei, se amesteca ouăle bine, după care se adaugă smântâna, laptele, broccoli și 80 g de brânză cheddar.

3

Compoziția se așează peste aluatul de foietaj și deasupra se rade restul de brânză.

4

Se da la cuptor pentru 40-50 de minute la 180°.

Quiche cu broccoli și brânză cheddar