O combinatie de gusturi ce va va cuceri cu aroma usor afumata si textura cremoasa a branzei feta.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Faceti un aluat fraged din unt, faina si sare. Framantati pana devine elastic si usor lucios.
Intindeti aluatul pe o tava tapetata cu hartie de copt sau faina, intepand apoi cu o furculita suprafata aluatului.
Peste blat asezati fasii de ardei copti si presarati branza feta sfaramata cu mainile sau furculita.
Intr-un bol bateti ouale impreuna cu smantana de gatit si turnati-le apoi peste branza si ardeii copti.
Asezati tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, 1 ora ar trebui sa fie suficient.
Decorati cu felii de rosii cherry si rozmarin proaspat.
Ingrediente
Indicații
Faceti un aluat fraged din unt, faina si sare. Framantati pana devine elastic si usor lucios.
Intindeti aluatul pe o tava tapetata cu hartie de copt sau faina, intepand apoi cu o furculita suprafata aluatului.
Peste blat asezati fasii de ardei copti si presarati branza feta sfaramata cu mainile sau furculita.
Intr-un bol bateti ouale impreuna cu smantana de gatit si turnati-le apoi peste branza si ardeii copti.
Asezati tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, 1 ora ar trebui sa fie suficient.
Decorati cu felii de rosii cherry si rozmarin proaspat.