Raspberry brownie cookies

Autormagda.srecipes
DificultateÎncepător

Combinația de zmeură cu ciocolată neagră este de vis.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 200 gr zmeură
 1 l amidon
 200 gr ciocolată neagră
 120 gr unt
 2 ouă
 130 gr făină
 20 gr cacao
 1 tsp praf de copt
 sare

Mod de preparare:

1

Zmeura se fierbe și se dă prin sită pentru a scoate semințele, după care se fierbe iar cu amidonul până se îngroașă. Se pune câte o linguriță de cremă (10-12 porții) pentru aproximativ 1 h.

2

Se topește pe bain-marie untul împreună cu ciocolata, apoi se lasă puțin la răcorit.

3

Între timp se bat ouăle cu zahărul și praful de sare până își dublează volumul.

4

Încorporăm ciocolata + untul cu ouăle, iar după ce amestecăm bine cernem ingredientele uscate, le amestecăm și le adăugăm treptat peste restul compoziției, amestecând cu mișcări ușoare până se omogenizează complet.

5

Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, punem o lingură de compoziție, crema înghețată și iar o lingură de compoziție. Continuăm așa cu restul, până formăm 10-12 biscuiți.

6

Coacem biscuiții pentru aproximativ 15-20 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.

Ingrediente

 200 gr zmeură
 1 l amidon
 200 gr ciocolată neagră
 120 gr unt
 2 ouă
 130 gr făină
 20 gr cacao
 1 tsp praf de copt
 sare

Indicații

1

Zmeura se fierbe și se dă prin sită pentru a scoate semințele, după care se fierbe iar cu amidonul până se îngroașă. Se pune câte o linguriță de cremă (10-12 porții) pentru aproximativ 1 h.

2

Se topește pe bain-marie untul împreună cu ciocolata, apoi se lasă puțin la răcorit.

3

Între timp se bat ouăle cu zahărul și praful de sare până își dublează volumul.

4

Încorporăm ciocolata + untul cu ouăle, iar după ce amestecăm bine cernem ingredientele uscate, le amestecăm și le adăugăm treptat peste restul compoziției, amestecând cu mișcări ușoare până se omogenizează complet.

5

Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, punem o lingură de compoziție, crema înghețată și iar o lingură de compoziție. Continuăm așa cu restul, până formăm 10-12 biscuiți.

6

Coacem biscuiții pentru aproximativ 15-20 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.

Raspberry brownie cookies