Ricotta cookies

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

Cele mai usoare si pufoase fursecuri!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total55 minute

Ingrediente:

 180 gr faina alba
 1 tbsp esenta de vanilie
 10 gr praf de copt
 un varf de cutit sare
 1 ou
 75 gr unt
 125 gr branza Ricotta

Mod de preparare:

1

In bolul mixerului punem untul (la temperatura camerei) si il mixam 2-3 minute si apoi adaugam oul, ricotta, esenta de vanilie si mixam pana se incorporeaza.

2

Cu ajutorul unei spatule incorporam praful de copt si faina.

3

Se incinge cuptorul la 180°C.

4

Fursecurile le punem intr-o tava cu hartie de copt. Le punem cu ajutorul a doua lingurite (fursecurile se vor umfla destul de tare asa ca nu le formati foarte mari si lasati spatiu intre ele).

5

Bagam tava la cuptor pentru 15 minute si le lasam la racit 30 de minute.

Ingrediente

 180 gr faina alba
 1 tbsp esenta de vanilie
 10 gr praf de copt
 un varf de cutit sare
 1 ou
 75 gr unt
 125 gr branza Ricotta

Indicații

1

In bolul mixerului punem untul (la temperatura camerei) si il mixam 2-3 minute si apoi adaugam oul, ricotta, esenta de vanilie si mixam pana se incorporeaza.

2

Cu ajutorul unei spatule incorporam praful de copt si faina.

3

Se incinge cuptorul la 180°C.

4

Fursecurile le punem intr-o tava cu hartie de copt. Le punem cu ajutorul a doua lingurite (fursecurile se vor umfla destul de tare asa ca nu le formati foarte mari si lasati spatiu intre ele).

5

Bagam tava la cuptor pentru 15 minute si le lasam la racit 30 de minute.

Note

Ricotta cookies