Cele mai usoare si pufoase fursecuri!
Ingrediente:
Mod de preparare:
In bolul mixerului punem untul (la temperatura camerei) si il mixam 2-3 minute si apoi adaugam oul, ricotta, esenta de vanilie si mixam pana se incorporeaza.
Cu ajutorul unei spatule incorporam praful de copt si faina.
Se incinge cuptorul la 180°C.
Fursecurile le punem intr-o tava cu hartie de copt. Le punem cu ajutorul a doua lingurite (fursecurile se vor umfla destul de tare asa ca nu le formati foarte mari si lasati spatiu intre ele).
Bagam tava la cuptor pentru 15 minute si le lasam la racit 30 de minute.
Ingrediente
Indicații
In bolul mixerului punem untul (la temperatura camerei) si il mixam 2-3 minute si apoi adaugam oul, ricotta, esenta de vanilie si mixam pana se incorporeaza.
Cu ajutorul unei spatule incorporam praful de copt si faina.
Se incinge cuptorul la 180°C.
Fursecurile le punem intr-o tava cu hartie de copt. Le punem cu ajutorul a doua lingurite (fursecurile se vor umfla destul de tare asa ca nu le formati foarte mari si lasati spatiu intre ele).
Bagam tava la cuptor pentru 15 minute si le lasam la racit 30 de minute.