Risotto cu ciuperci si parmezan

Autorpetitecuisine
DificultateÎncepător

Usor de facut si satios, risotto este o varianta excelenta pentru un pranz/cina rapida. Aveti nevoie doar de cateva ingrediente si masa este gata!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 250 gr orez
 250 gr ciuperci
 1 ceapa medie
 1 l supa
 2 ulei de masline
 50 gr parmezan
 sare

Mod de preparare:

1

Punem la incins ulei de masline si adaugam ceapa tocata marunt.

2

Dupa 2-3 minute adaugam si ciupercile taiate felii si lasam impreuna aproximativ 5-8 minute.

3

Treptat adaugam supa pana se fierbe orezul. Daca vedeti ca s-a terminat supa si orezul inca nu este destul de fiert, mai adaugati apa (apa sa fie calda).

4

Adaugati sare dupa gust.

5

La final adaugati parmezanul ras.

Ingrediente

 250 gr orez
 250 gr ciuperci
 1 ceapa medie
 1 l supa
 2 ulei de masline
 50 gr parmezan
 sare

Indicații

1

Punem la incins ulei de masline si adaugam ceapa tocata marunt.

2

Dupa 2-3 minute adaugam si ciupercile taiate felii si lasam impreuna aproximativ 5-8 minute.

3

Treptat adaugam supa pana se fierbe orezul. Daca vedeti ca s-a terminat supa si orezul inca nu este destul de fiert, mai adaugati apa (apa sa fie calda).

4

Adaugati sare dupa gust.

5

La final adaugati parmezanul ras.

Note

Risotto cu ciuperci si parmezan